Uçaklı Ankara Kalkışlı Likya Turu

Uçaklı Ankara Kalkışlı Likya Turu

Gezi Rehberi Uçaklı Ankara Kalkışlı Likya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Köyceğiz - Yuvarlak Çay - Dalyan - İztuzu Plajı - Kral Mezarı  - 12 Adalar Tekne Turu - Akvaryum Koyu - Tavşan Adası - Tavşan Adası - Üçağız Köyü - Kekova Tekne Turu - Kaputaş Plajı - Kelebekler Vadisi

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: AJet Havayolları İle

Kalkış Noktaları: Ankara - Dalaman - Dalaman - Ankara -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 20, 2024 ~ May 24, 2024

Tur Programı

1. Gün

Köyceğiz - Yuvarlakçay - Dalyan - İztuzu Plajı Yüzme Molası - Kral Mezarları

Sabah 06:00 Esenboğa Havalimanı Ajet kontuarında 07.50 Ankara-Dalaman uçuşuna biniş işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ardından yaklaşık bir saatlik yolculuğun ardından Dalaman Havalimanına ulaşıyoruz. Burada bizleri bekleyen aracımıza binerek Muğla’nın en güzel ilçelerinden olan Köyceğiz’e ulaşıyoruz. Burada bir doğa harikası Yuvarlakçay’a vardığımızda buz gibi serin sularda yüzme imkanı bulabileceksiniz. Öğle yemeğimizi Yuvarlakçay’da aldıktan sonra Dalyan’a hareket ediyoruz. Deniz, kumsal, güneş üçlüsüne eşlik eden tarih ve doğa zenginliği ile Köyceğiz Gölü'nü denize bağlayan antik dönemde Calbis adı verilen Dalyan’a varıyoruz. Dalyan kanalından bineceğimiz tekne ile Caretta-Caretta kaplumbağaları ve Nil ( Trionyx Tringulus ) kaplumbağalarının yumurta bırakma bölgesi olan İztuzu Plajı'na doğru teknemizle keyifli yolculuk yapıyoruz. Sazlıklar ve dünyada çok az yerde görülen sığla ağaçları ( Liquidamber Oriantalist ) arasından görünen Kaunos Kral Mezarları gezimize ayrı bir keyif katmaktadır. İztuzu Plajı'ndaki yüzme molası sonrasında otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2. Gün

12 Adalar Tekne Turu - Şovalye Adası - Akvaryum Koyu - Yasıcalar Adası - Göbün Koyu - Kızılada - Tavşan Adası

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası Fethiye Limanı'na ulaşıyoruz. 12 adalar tekne turunu gerçekleştirmek için Fethiye marinaya hareket ediyoruz. Bineceğimiz teknemizle tüm gün boyunca 12 Adalar Tekne Turu yapıyoruz. Mavi denizin yeşil ormanlarla birleştiği ve turkuazın büyülü tonuyla bezenmiş Göcek koylarından, 12 Adalar içinde yerleşime sahip tek ada olan Şövalye Adası’nın yanından geçiyoruz ve teknemizin yönünü Kızılada istikametine çeviriyoruz. Denizin içinden fışkırmış küçük yeşil tepelerin arasından geçerek Yavansu’ya varıyoruz. Sonrasında ise sırasıyla Akvaryum, öğle yemeğimizi alacağımız Yaz Limanı’nın ardından Yassıcalar ve Kızılada, yüzme molalarımızı verip güneşlenebileceğimiz duraklarımız oluyor. Kristal berraklığındaki sularda kulaç atıp eğleneceğimiz deniz molalarımızı ve tekne turumuzu marinada tamamlıyoruz.

3. Gün

Üçağız - Batık Şehir - Kekova Tekne Turu - Kaş - Kaputaş Plajı Yüzme Molası

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası dünyaca ünlü turkuaz deniz rengiyle dikkat çeken Kaputaj Plajı'nda yüzme molası veriyoruz. Molamızın ardından Türkiye’ye en yakın Yunan adası olan 3.5 deniz mili uzaklığındaki Meis adasını görerek Kaş'ın yukarıdan muhteşem manzarasını fotoğrafladıktan sonraKekova tekne turunu yapmak amacıyla Üçağız köyüne doğru hareket ediyoruz. Teknemizle ilk olarak Tersane Koyu’na ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz yüzme molasının sonrası  M.Ö 2. yy da büyük bir deprem neticesinde denizin dibine batmış Batık şehir ve Kekova adasını görerek, Hamidiye Koyu yüzme molaları sonrasında bu güzel yerden ayrılıyoruz. Fethiye'de bulunan otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

4. Gün

Babadağ Yamaç Paraşütü İmkanı (Ekstra) Kelebekler Vadisi Tekne Turu ( Ekstra) Ölüdeniz - Kayaköy

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Babadağ’dan yamaç paraşütü sporunu deneyimlemek isteyen misafirlerimize bu imkanı tanıdıktan sonra (ekstra), 2006 yılında dünyanın en iyi plajı seçilen Ölüdeniz Milli Parkı'na hareket ediyoruz. Burada isteyen misafirlerimiz tüm gün Ölüdeniz in berrak sularında zaman geçirebilir, isteyen misafirlerimiz de Kelebekler vadisi tekne turuna katılabilirler (ekstra).Bu turda Kelebekler vadisi plajı ,Mavi mağara koyu ,Soğuk su koyu gibi yüzme noktalarında keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Tekne turu ve yüzme molaları sonrası Hayalet Köy olarak ünlenen doğal, sanat ve resim kampının bulunduğu 1924 yılındaki nüfus mübadelesi nedeniyle terk edilen eski Rum Köyü olan Kayaköy’e gidiyoruz. Burada vereceğimiz fotoğraf molasından sonra otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Yemek sonrası arzu eden misafirlerimizle Fethiye gece eğlencesini keşfe çıkıyoruz. 

5. Gün

Gökova Tekne Turu - Sedir Adası - Azmak Çayı - Aşıklar Yolu

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası  Gökova'ya ulaşıyoruz. Gökova Körfezi'nde tekne turumuz başlıyor. Denizler tanrısı Poseido'nun sarayına ev sahipliği yapan Gökova Körfezi'nin muhteşem koylarında ( Sedir Adası-Yeşil Deniz, Lacivert Koy, Zeytinlik… ) vereceğimiz yüzme molaları ile deniz ve güneşin keyfini çıkarıyoruz. Tekne turu sonrası serbest zamanda dileyen misafirlerimiz doğal akvaryum olarak kabul edilen Azmak Çayı üzerinde kısa ama keyifli bir sandal turu gerçekleştirebilirler (Ekstra). Sandal gezimiz sonrasında Gökova Gökova Körfezi'nden ayrıldıktan sonra bir çok Türk filminde set olarak kullanılmış ve Okaliptüs ağaçları ile süslenmiş olan Aşıklar Yolu'nda yapacağımız yürüyüşün ardından Dalaman havalimanına ulaşıyoruz. Ajet havayolları Esenboğa uçuşu ile Ankara’ya dönüyor ve sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Programda Belirtilen Turlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT